Service & Contact

Korte communicatielijnen, vaste aanspreekpunten

We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening voor honderd procent aan uw verwachtingen voldoet. Wij willen de beste adviseur zijn voor uw onderneming en u maximale zekerheid bieden wat betreft uw risicomanagement. Daarbij staan integriteit, excelleren, continuïteit en duurzaamheid voorop.

Heeft u advies nodig? Of heeft u een vraag? Neem dan vooral contact met ons op.

Contact opnemen

Hoofdstad Verzekeringen

Wisselwerking 12
1112 XM DIEMEN

Postbus 502
1110 AM DIEMEN

Tel.: 020 – 699 33 31
info@hoofdstadverzekeringen.nl

Direct actie ondernemen

Meteen een schade melden?

Heeft u een aanrijding gehad? Of op een andere manier schade opgelopen?

Neem contact met ons op of stuur een mail naar schade@hoofdstadverzekeringen.nl.

Heeft u een vraag?

Stuur ons een bericht

Productwijzers

Wat zijn productwijzers? In de productwijzers vind je belangrijke algemene informatie over de verschillende verzekeringen. Elke productwijzer meldt de belangrijkste kenmerken van een bepaald soort verzekering. Ook is er een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden in opgenomen.

Als u van plan bent een verzekering af te sluiten, dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. U kunt daarmee beoordelen of de verzekering biedt wat u ervan verwacht. Ook geeft de productwijzer informatie over de posten waaraan de verzekeraar geld besteedt.

De productwijzers op deze website bevatten alleen algemene informatie over verzekeringen.

klanttevredenheids­onderzoek

Klanttevredenheid staat voorop

Heeft u contact met ons gehad omdat u schade heeft geleden? Dan horen we graag uw mening over onze service. Daarom nodigen we u uit om mee te doen aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Met uw feedback kunnen we onze dienstverlening verbeteren. Deelname is geheel anoniem. Wij danken u alvast hartelijk voor het invullen van de vragenlijst.

Deel uw mening met ons