Waarom Hoofdstad

Wij zijn de Hoofdstad van Transport­Verzekeringsland

We zijn beursmakelaar en gevolmachtigd agent. Maar bovenal zijn we adviseur. We brengen de risico’s in beeld. We kijken naar uw onderneming, uw bedrijfsvoering en de ontwikkelingen in de branche. Op basis van al deze gegevens stellen wij een risicoprofiel op. Zo weten we zeker dat we risico’s minimaliseren en u schades op voorhand voorkomt. Omdat we naast adviseur, tussenpersoon én gevolmachtigd agent zijn mogen we verzekeringen volledig behandelen, accepteren en verwerken. Resultaat? U brengt de directe én indirecte kosten omlaag. Uiteraard zorgen we voor voortdurende monitoring zodat we uw risicoprofiel kunnen bijstellen als dat nodig is.

Onze relaties waarderen ons met een 8

Al jaren een betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen

Nu en in de toekomst

Hoofdstad Verzekeringen is al sinds de oprichting in 1974 dé partner op het gebied van verzekeringen. We zijn toonaangevend op het gebied van Schadepreventie, Risicomanagement, Verzekeringen en Employee Benefits. We zijn gevestigd in Diemen, maar hebben een landelijk dekkend netwerk. Al jaren staan we bekend om onze betrouwbaarheid, betrokkenheid, korte communicatielijnen en vaste aanspreekpunten.

Voor de continuïteit van uw onderneming

Uw risico’s zijn ons een zorg

Wij geloven dat u alleen succesvol kunt ondernemen als de risico’s onder controle zijn. Want alleen dan bent u verzekerd van de continuïteit van uw onderneming. Hoofdstad helpt u daarbij. Onze missie? De beste adviseur zijn zodat we de risico’s van uw onderneming zo goed mogelijk kunnen afdekken. We willen excelleren, maar gaan daarbij altijd integer en solide te werk.

Onze adviseurs zijn expert op hun vakgebied én hebben kennis van de transportbranche. Daardoor weten we wat er speelt, kennen we de eventuele risico’s en weten we dus ook waar de oplossingen liggen.

We willen excelleren, maar gaan daarbij altijd integer en solide te werk

De voordelen van werken met ons?

We zijn volledig onafhankelijk. U heeft dus altijd de zekerheid dat u een gedegen en betrouwbaar advies krijgt.

U krijgt een volledige en efficiënte dienstverlening. We zijn namelijk adviseur, tussenpersoon én gevolmachtigd agent. Dat betekent dat we verzekeringen volledig zelfstandig mogen behandelen, accepteren en verwerken.

Doordat we uw risico’s minimaliseren, voorkomen we schades op voorhand. Zo brengt u de directe en indirecte kosten omlaag.

Vraag een vrijblijvens adviesgesprek aan met één van onze adviseurs Vraag aan

Toonaangevend sociaal

Voor mens, duurzaamheid
en rendement

Waar we voor staan

Toonaangevend sociaal

Hoofdstad wil een toonaangevende speler zijn op het gebied van transportverzekeringen, maar wil tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de samenleving. Daarom staan mens, duurzaamheid en rendement binnen onze organisatie centraal. Ook koppelen we de lange termijn winst aan deze sociale aspecten.

We zoeken altijd talent bij Hoofdstad Verzekeringen Bekijk vacatures

Ook gevolmachtigd agent

Dienstverlening van A tot Z

Naast adviseur en beursmakelaar zijn we gevolmachtigd agent van een aantal verzekeringsmaatschappijen. Dat geeft ons de bevoegdheid om verzekeringen te behandelen, accepteren en verwerken. We verzorgen dus het volledige traject. Zo kunnen we u de beste, en de meest efficiënte en betrouwbare dienstverlening bieden. We werken dan ook alleen met professionele en gedegen verzekeraars. Meer informatie? Kijk dan op de website volmacht-hoofdstad.nl. Hier vindt u ook diverse productwijzers en formulieren. Liever contact met een van onze adviseurs? Bel dan 020 – 699 33 31 of mail naar info@hoofdstadverzekeringen.nl

Lees verder
Gemotiveerde medewerkers die u het beste advies geven

Maak kennis met Hoofdstad

Wij willen dat medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. We werken dan ook binnen een open, informele cultuur en besteden volop aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Want met motivatie, scholing, deskundigheid en discipline houden we onze kennis actueel en blijven we op de hoogte van de laatste inzichten. Alleen zo kunnen we u het beste advies geven en uw risico’s minimaliseren. Daarmee zijn en blijven we de meest betrouwbare financiële dienstverlener.

Artikelen en nieuwsberichten

29 augustus 2017 in Geen categorie

Drones

Drones kunnen beroepsmatig of recreatief worden gebruikt. Indien een drone beroepsmatig wordt gebruikt gelden er strengere regels dan indien hij alleen voor recreatieve doeleinden wordt…
Read More
17 juli 2017 in Geen categorie

Cyberverzekeringen

Cyberverzekering De risico’s van cyber zijn volop in beweging. Iedere week vindt er wel een cyberincident plaats. Een brochure met voorbeelden van Cyberschades uit de…
Read More
30 mei 2017 in Geen categorie

Wat vindt u van onze nieuwe website?

Hoofdstad Verzekeringen is continu in beweging, maar helaas bleef onze website daar de laatste tijd toch een beetje bij achter. Alle reden dus om ons…
Read More
29 mei 2017 in Geen categorie

Nieuwe website Hoofdstad

Hierbij presenteren we je de nieuwe website van Hoofdstad Verzekeringen. Je vindt hier informatie over de diensten Hoofdstad Verzekeringen. Er komen nieuwe vacatures, nieuwsberichten en…
Read More