Wat we doen

We zijn er voor alles waar u liever niet bij stilstaat…

Dat kunnen schades of claims zijn, maar het kan ook gaan om ziekte of afbreuk van uw imago. Onze adviseurs helpen u deze risico’s uit te sluiten. We zijn een onafhankelijke en toonaangevende dienstverlener op het gebied van Schadepreventie, Risicomanagement, Verzekeringen en Employee Benefits. Of het nu gaat om autotransport, verticaal transport, scheepvaart of bouw. We zijn expert op ons vakgebied én kennen de ins en outs van de transportwereld. We treden op als sparringpartner en nemen uw zorgen uit handen.

Onze relaties waarderen ons met een 8

Voor een zorgeloos vervoer van A naar B

Transport en Logistiek

Bent u actief in de transport- of logistieke branche? Dan bent u dagelijks bezig met vervoer en logistieke handelingen zoals in-, uit- en overslag en distributie. Deze activiteiten brengen risico’s met zich mee. En die wilt u natuurlijk zo goed mogelijk uitsluiten. De adviseurs van Hoofdstad kennen de branche. We weten waar de knelpunten liggen en hoe we daar op moeten inspelen. Daarom kijken we naar uw bedrijfsvoering, inventariseren mogelijke risico’s en stellen voor u een schadepreventieplan op.

Weten wat u dat oplevert?
In de breedte én hoogte

Verticaal Transport

Mobiele kranen, hoogwerkers, autolaad- en loskranen, rupskranen. Verticaal transport is een specialistische vorm van transport en kent daarom ook zijn eigen risico’s. Bij Hoofdstad weten we dat. We hebben volop kennis van deze specifieke branche en weten hoe we dit kostbare materiaal het beste voor u verzekeren. Maar we doen meer. Want uiteraard wilt u risico’s zoveel mogelijk uitsluiten. Daarom stellen we voor u een schadepreventieplan op en geven u een passend advies.

Benieuwd naar de voordelen voor u?
Ook op het water lekker op weg

Scheepvaart

Ondernemer in de Scheepvaart? Hoofdstad heeft jarenlange ervaring in het verzekeren van sectoren als Zeecasco, Binnenvaartcasco, Scheeps(aan)bouw, Vessels & Tugs, Protection & Indemnity en Offshore Industrie. Wij kennen de branche en weten waar de knelpunten zitten, maar ook hoe we die het beste kunnen oplossen. We maken een risicoanalyse en adviseren u vervolgens over passende verzekeringen voor uw drijvend materiaal.

De pluspunten voor u?
Voor nét dat beetje extra zekerheid

Handel, Bouw, Infra en Recycling

Bent u ondernemer in de sector handel, bouw, infra of recycling? Dan heeft u te maken met de meest uiteenlopende werkzaamheden. En dus ook met de bijbehorende risico’s. Denk aan kans op brand- of waterschade. Of aan schade door inbraak. Die kosten kunnen behoorlijk oplopen. Wij helpen u die te voorkomen. Onze adviseurs kennen de obstakels en weten hoe we u het beste kunnen wapenen tegen mogelijke risico’s.

Weten wat dat voor u betekent?

Hoofdstad Verzekeringen

Altijd verzekerd van
dag- en nachtrust

Gemotiveerde medewerkers die u het beste advies geven

Maak kennis met Hoofdstad

Wij willen dat medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. We werken dan ook binnen een open, informele cultuur en besteden volop aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Want met motivatie, scholing, deskundigheid en discipline houden we onze kennis actueel en blijven we op de hoogte van de laatste inzichten. Alleen zo kunnen we u het beste advies geven en uw risico’s minimaliseren. Daarmee zijn en blijven we de meest betrouwbare financiële dienstverlener.

Altijd de beste dienstverlening

Gegarandeerd betrouwbaar

We zijn adviseur, maar ook beursmakelaar én gevolmachtigd agent. Maar vanuit welke rol we onze diensten ook aanbieden, we willen u de beste en meest betrouwbare dienstverlening bieden. We werken dan ook alleen met professionele en gedegen verzekeraars. We zijn aangesloten bij:

Artikelen en nieuwsberichten

29 augustus 2017 in Geen categorie

Drones

Drones kunnen beroepsmatig of recreatief worden gebruikt. Indien een drone beroepsmatig wordt gebruikt gelden er strengere regels dan indien hij alleen voor recreatieve doeleinden wordt…
Read More
17 juli 2017 in Geen categorie

Cyberverzekeringen

Cyberverzekering De risico’s van cyber zijn volop in beweging. Iedere week vindt er wel een cyberincident plaats. Een brochure met voorbeelden van Cyberschades uit de…
Read More
30 mei 2017 in Geen categorie

Wat vindt u van onze nieuwe website?

Hoofdstad Verzekeringen is continu in beweging, maar helaas bleef onze website daar de laatste tijd toch een beetje bij achter. Alle reden dus om ons…
Read More
29 mei 2017 in Geen categorie

Nieuwe website Hoofdstad

Hierbij presenteren we je de nieuwe website van Hoofdstad Verzekeringen. Je vindt hier informatie over de diensten Hoofdstad Verzekeringen. Er komen nieuwe vacatures, nieuwsberichten en…
Read More